All for Joomla All for Webmasters

Neugodno je gledati u što Fatka pretvara SDP

06 December 2019
(4 ocjena)
Pročitano 1049 puta

Fatka Kulenović, otkako je izabrana od strane naroda za zastupnicu u skupštini USK, u prvoj godini mandata nije se baš proslavila na toj funkciji, a učešćem u političkoj korupciji vrhunac je njenih glupih poteza. Umjesto da prizna grešku, Fatka Kulenović se umirila kao dijete na kahlici i očekuje da će njen sramni čin političke korupcije Bišćanke i Bišćani brzo zaboraviti. No, vara se ako je tako.

Fatka Kulenović naprosto ne razumije politiku, ne razumije kontekst u kojem živi, ne razumije i ne zna svoje biračko tijelo i ako je ikada postojala sumnja da je Fatka katastrofa koja se dogodila bihaćkom i krajiškom SDP-u, sada je više nema. U historiji bihaćkog i krajiškog SDP-a činjene su razne gluposti, ali Fatkina glupost prevazišla i zasjenila je sve SDP-ove gluposti. Fatka Kulenović je htjela ispasti neki urbani lik i živi u ubjeđenju da je njena obaveza iskoristiti zastupničku poziciju vratiti supruga Kulenović dr. Almira u komisiju pri ZZO USK.

Ono što je još veća tragedija u cijelom ovom Fatkinom čušpajzu je da je izostala prava reakcija iz SDP-a sa svih nivoa. Naime, koliko god se članovima ove stranke izgubljene u prostoru i vremenu činilo da je ovo trivijalno pitanje, ono to nikako nije. Kada zastupnica SDP-a Bihać vrši pritisak i ucjenjuje premijera Vlade USK koji dolazi iz ultra-desničarske stranke, a s kojim niti je prijatelj niti dijeli bilo kakve stavove (nadamo se da ne dijeli) i zahtjeva vraćanje njenog supruga u Komisiju i po cijenu pada Vlade USK i izazivanja političke krize u Unsko-sanskom kantonu, a sve to zbog 600 KM mjesečne naknade, jedini zaključak kojeg iz toga možemo izvući je da je riječ o politički nepismenoj osobi, koja ne bi trebala biti ni predstavnica stanara, a kamoli zastupnica u najvišem zakonodavnom tijelu Unsko-sanskog kantona.

Nakon smjene Agana Bunića sa pozicije predsjedavajućeg skupštine, Skupština USK koja iz petnih žila nastoji kod građana USK povratiti izgubljeni ugled i kredibilitet doživjela je novi udarac od kojeg se ovaj najviši izvršni organ nikada neće oporaviti. Ugled, kredibilitet i legalitet Skupštine bespovratno je izgubljen zahvaljujući zastupnici SDP-a Fatki Kulenović i njenog ubjeđenja da je politička korupcija ispravan put za ostvarivanje ličnih interesa.

Žalosno je da u bihaćkom i krajiškom SDP-u to ne razumiju, da osim par članova koji su nešto nadrobili po društvenim mrežama nitko u vodstvu stranke ne vidi problem u Fatkinom potezu, ali i za to postoji objašnjenje.

Ako pratite SDP i njegove članove, vjerojatno ste uočili da se bave sobom, njihove međusobne rasprave se svode na to tko je Zulićevac, tko je Habibijevac, tko je Havićevac... Bude vam neugodno kad ih čitate. To je samo slika onoga što je SDP danas. To je postala stranka ljudi sa šupljim floskulama, koji žive na nekoj staroj slavi, iz vremena kada su ih njihovi birači podržavali. SDP gubi svoje biračko tijelo, jer je to postala interna stranka koja se oko ničega ne oglašava, ne reagira na ono što nam se u društvu događa, ne poduzimaju nikakve inicijative koje bi dovele do nekog pomaka... Ali, zato im do grla upletenost Fatke Kulenović u političku korupciju nije tako velika glupost. SDP je, u ovom trenutku, zaslužio sve što mu se događa. Zaslužio je da mu birači okreću leđa, a u konačnici, očito su zaslužili i zastupnicu u Skupštini USK Fatku Kulenović.

  • Izvor fotografija u sklopu članka: Nema fotografija u sklopu članka
  • NAPOMENA: -
  • Izvor video materijala u članku: Nema video materijala u sklopu članka
  • Autor naslova: Originalni naslov
  • Autor teksta / Izvor informacije: Portal Bisce.ba
  • Izvor naslovne fotografije: Internet
Top