All for Joomla All for Webmasters

Afere

Uhljeb – osoba koja je nekvalificirana i nesposobna za ispunjavanje posla za koji je plaćena, a zaposlena je zahvaljujući političkim ili rodbinskim vezama, bez realnih zasluga.
Sva sporost pravosuđa i nerad tužilaštava u našoj zemlji, o čemu je otvoreno govorio Reinhard Priebe, nezavisni ekspert EU, najbolje svjedoči slučaj Nermina Aleševića.
Politička, a samim tim i ekonomska i svaka druga situacija u Unsko-sanskom kantonu je svakoga dana sve gora, zahvaljujući neodgovornoj politici i tzv. političarima u Skupštini USK a koje gledamo…
“Ako si opljačkao prolaznika na ulici, lopov si. Ako si opljačkao hiljade radnika, biznismen si i investitor. Ako si uz pomoć države prisvojio cijelu šumu, koncesionar si, ugledni akter u…
Bivši borac Armije RBiH Fikret Dedić, koji je osuđen na pola godine zatvora zbog krađe tri metra drva, ne osjeća se dobre, ali je poručio članovima porodice da će odležati…
Šumsko privredno društvo ''Unsko-sanske šume'' moglo bi poslužiti kao ilustracija primjera rak rane bh. društva – stranačkog uhljebljavanja.
Službenici Tužilaštva USK u saradnji sa SIPA-om sproveli su danas akciju "Pero" koja je rezultat višemjesečne istrage koja je obuhvatila čak 58 fizičkih i pravnih osoba.
Ljekari i pacijenti Kantonalne bolnice u Bihaću ponovo se susreću sa problemom u liječenju zbog nestašice osnovnog medicinskog potrošnog materijala a koji su im neophodni.
Page 1 of 33
Top